D E  M U S I C I


 
 
 
Adriaan Stoet (1965)

leerde zijn vioolspel van internationale grootmeesters als Ruggiero Ricci, Viktor Libermann en Philip Hirshorn. Als veel gevraagd solist treedt hij op in binnen- en buitenland. EMI bracht een schitterende cd van hem uit met Jiddische muziek. Bekendheid kreeg hij o.a. door uitvoeringen van de 24 caprices van Paganini.


Arjan van der Boom (1964)

voltooide in 1992 zijn cello-studie aan het conservatorium te Zwolle waar hij studeerde bij Maria Hol en Jeroen Reuling. In Londen was de vermaarde Christopher Bunting zijn leermeester. Momenteel is Arjan vaste cellist in het Nieuw Philharmonisch Orkest en tevens docent aan meerdere muziekscholen.

Jan Groot (1957)

studeerde piano en saxofoon aan het stedelijk conservatorium te Zwolle waar hij in 1980 het solistendiploma behaalde. Zijn pianodocent was Cees van Dalen. Na zijn conservatoriumperiode heeft hij gestudeerd bij Willem Brons. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdig musicus: pianist, docent, saxofonist en veelgevraagd pianobegeleider bij zangers, blazers, strijkers, koren en diverse andere gezelschappen.